ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

СЛУЖБА ЗА УПРАВЉАЊЕ КАДРОВИМА

SUK

Посета представника Националног института за развој људских ресурса Републике Кореје (National Human Resources Development Institute (NHI) of the Republic of Korea) Служби за управљање кадровима Владе Републике Србије

Посета представника Националног института за развој људских ресурса Републике Кореје проистекла је активност из раније потписаног Меморандума о разумевању између две земље, а који се односи на управљање људским ресурсима. Меморандум су 28.2.2017. године потписали директор Службе за управљање кадровима Данило Рончевић и министар за управљање људским ресурсима Републике Кореје Ким Донг-Кеук у Београду.

понедељак,25.децембар.2017 Опширније...
SUK

ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ТЕМУ „ЈАЧАЊЕ КАПАЦИТЕТА РУКОВОДИЛАЦА У ДРЖАВНОЈ УПРАВИ - ПРАКСА И ИЗАЗОВИ“

Служба за управљање кадровима у сарадњи са немачком Фондацијом Ханс Зајдел, а у склопу обележавања десетогодишњице успешне сарадње, у четвртак 23. марта у хотелу „Зира“ у Београду, организовала је конференцију под називом „Јачање капацитета руководилаца у државној управи - пракса и изазови“.

понедељак, 27.март.2016 Опширније...
SUK

ПОТПИСАН МЕМОРАНДУМ О РАЗУМЕВАЊУ У УПРАВЉАЊУ ЉУДСКИМ РЕСУРСИМА СА КОРЕЈОМ

Директор Службе за управљање кадровима Владе Републике Србије Данило Рончевић и министар за управљање људским ресурсима Републике Кореје Ким Донг-кеук потписали су данас у Палати Србије Меморандум о разумевању између две земље који се односи на управљање људским ресурсима.

понедељак,27. фебруар 2017 Опширније...
05.02.2018.

Служби за управљање кадровима упућено је обавештење о актуелном конкурсу Колега Карла Фридриха Герделера за добру управу (Carl Friedrich Goerdeler-Kolleg für Good Governance) за учешће у једногодишњем програму усавршавања на немачком језику, намењеном будућој генерацији лидера из Азербејџана, Белорусије, Грузије, Јерменије, Молдавије, Русије, Србије, Турске и Украјине. Програм усавршавања спроводи Фондација Роберта Боша (Robert Bosch Stiftung), у сарадњи са Немачким друштвом за спољну политику (Deutsche Gesellschaft für Auswärtige Politik). У току програмске године учесници пролазе кроз три семинара и спроводе сопствени пројекат из области добрe управe у матичној земљи. Учествовање у Програму је бесплатно. Почетак Програма је 13. септембра 2018. године.

Информације о Фондацији, Колегу, програму и условима учешћа доступне су електронским путем на интернет страници www.goerdeler-kolleg.de. Рок за слање пријава је 19. фебруар 2018. године.

< претходна | вест 2 од 148 | следећа >

Актуелни јавни конкурс за извршилачко радно место

МИНИСТАРСТВО ГРАЂЕВИНАРСТВА, САОБРАЋАЈА И ИНФРАСТРУКТУРЕ

Актуелни интерни конкурс за извршилачко радно место

ЗАВОД ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛНУ СВОЈИНУ

Актуелни интерни конкурс за извршилачко радно место

МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ, ШУМАРСТВА И ВОДОПРИВРЕДЕ - Републичка дирекција за воде

Актуелни јавни конкурс за извршилачко радно место

МИНИСТАРСТВО КУЛТУРЕ И ИНФОРМИСАЊА

Актуелни јавни конкурс за извршилачко радно место

МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА
Види програм
Погледајте све актуелне обуке

Информационо комуникационе технологије

Базе података
Види програм
Погледајте све актуелне обуке

Потребан вам је државни службеник?

Желите да се пријавите на интерно тржиште рада?

претрага