Актуелни интерни конкурс за извршилачко радно место

РЕПУБЛИЧКА ДИРЕКЦИЈА ЗА РОБНЕ РЕЗЕРВЕ
Шеф Одсека

Актуелни интерни конкурс за извршилачко радно место

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА САРАДЊУ СА ЦИВИЛНИМ ДРУШТВОМ
Радно место за праћење и унапређење финансијског оквира за развој цивилног друштва

 

Информатор о раду:


Информатор се објављује у складу са чланом 39. Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја и Упутством за објављивање информатора о раду државног органа.

Овде можете преузети датотеку Формат документа је DOC:
Информатор о раду

Ажуриран: 14.новембар 2014. године

Календар обука

Данас нема обука

conrner corner
-->

 

Вести


Успешно реализован други Програм обуке за законодавни процес за запослене на нормативним пословима

01.12.2014.

Програм је започет 23. септембра обуком Планирање, израда и примена прописа а завршен 27. новембра обуком Анализа ефеката прописа - пут до квалитетних прописа. Програм је захтевао ангажовање полазника у трајању од десет тренинг дана те су поред две наведене обуке програм чиниле и: Координација и сарадња у поступку примене прописа, Примена граматичких, стилских и правописних правила у изради прописа, Усклађивање националног законодавства за правним тековинама Европске уније и Процена ризика корупције у прописима као мехенизам за превенцију корупције.


Опширније

Програм обуке за руководиоце-накнадна вест

16.10.2014.

Почетак одржавања Програма обуке за руководиоце одлаже се за 31.10.2014. Први семинар, планиран за 20.10.2014, отказује се до даљњег. Продужено пријављивање кадидата за учешће у Програму траје до 22.10.2014, или до попуне.

 

Служба за управљање кадровима организује Програм обука за руководиоце, који ће се реализовати у седам модула и који ће трајати од 31. октобра до 3. децембра 2014. године.


Опширније

Почео нови циклус курсева енглеског језика за државне службенике

15.10.2014.

Служба за управљање кадровима у сарадњи са Филолошким факултетом Универзитета у Београду, и уз подршку Амбасаде САД у РС, почела је нови циклус курсева енглеског језика на нивоима Б1, Б2 и Ц1.

Курсеви ће бити реализовани у периоду од октобра 2014. до јуна 2015. године у трајању од 120 школских часова. Курсевима ће бити обухваћено 200 државних службеника из министарстава и служби Владе, који раде на пословима европских интеграција и међународне сарадње. На крају курсева предвиђено је тестирање и сертификација у складу са показаним знањем.


Опширније

ЕЦДЛ интернет обука почела са реализацијом

15.10.2014.

Служба за управљање кадровима и Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са ЕБЦ тест центром, почела је реализацију ЕЦДЛ интернет обуке за 40 државних службеника запослених у органима државне управе. Циљ обуке је увођење европског стандарда у информатичку писменост запослених у државној управи.


Опширније

Програм обуке за руководиоце

07.10.2014.

Служба за управљање кадровима организује Програм обука за руководиоце, који ће се реализовати у осам модула и који ће трајати од 20. октобра до 3. децембра 2014. године. 


Опширније

 

 

corner corner