Актуелни јавни конкурс за извршилачко радно место

МИНИСТАРСТВО ДРЖАВНЕ УПРАВЕ И ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ - Дирекција за електронску управу
Радно место Начелник Одељења за електронску управу и подршку

 

Информатор о раду:


Информатор се објављује у складу са чланом 39. Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја и Упутством за објављивање информатора о раду државног органа.

Овде можете преузети датотеку Формат документа је DOC:
Информатор о раду

Ажуриран: 17. марта 2016. године

Календар обука

Заштита људских права и тајности података
Заштита података о личности
   Датум почетка обуке 05.05.2016.
________________

Управљање међународном развојном помоћи, укључујући средства финансијске помоћи европске уније
Систем и правила за управљање ИПА-уводна обука за новозапослене
   Датум почетка обуке 05.05.2016.
________________

conrner corner
-->

 

Вести


Програм обуке за руководиоце

15.04.2016.

Служба за управљање кадровима у сарадњи са Републичким секретаријатом за јавне политике, ГИЗ пројектом и Ханс-Зајдел фондацијом организује Програм обуке за руководиоце, који ће се реализовати путем обавезних и изборних модула и додатних програмских активности. Програм ће трајати од 13. априла до 26. маја 2016. године.


Опширније

Донет Правилник о изменама и допунама Правилника о утврђивању програма општег стручног усавршавања државних службеника из органа државне управе и служби Владе за 2015. годину

01.04.2016.

Министарка државне управе и локалне самоуправе др Кори Удовички, донела је Правилник бр. 150-01-3/2016-17 од 09. марта 2016. године, о изменама и допунама Правилника о утврђивању програма општег стручног усавршавања државних службеника из органа државне управе и служби Владе за 2015. годину.Овим Правилником мења се и допуњује Програм општег континуираног стручног усавршавања државних службеника за 2016. годину.


Опширније

Дани асесмент центра

01.03.2016.

У циљу подстицања државних службеника да активније учествују у планирању и реализовању сопственог професионалног и личног развоја, Служба за управљање кадровима током марта месеца организује дане асесмент центра, односно процену компетенција оних који су заинтересовани да боље упознају своје потенцијале и да ефикасније управљају властитим развојем.

 

 


Опширније

Стручно усавршавање државних службеника у 2015. години

03.02.2016.

Служба за управљање кадровима је успешно реализовала четири програма општег стручног усавршавања државних службеника из органа државне управе и служби Владе у 2015. години.


Детаљан Извештај о реализованим обукама (циљна група, предавачи, термини реализације, број учесника, број обука, оцена аспеката обуке, општа оцена обуке) можете погледати кликом на линк.


Интерактивни извештај у ексел формату (Ms Excel 2010 или новија верзија) можете преузети овде.


Опширније

Процена потреба за стручним усавршавањем државних службеника

21.01.2016.

Служба за управљање кадровима - Центар за стручно усавршавање је, на основу Уредбе о стручном усавршавању државних службеника, спровела истраживање, прикупила и обрадила информације и податке од значаја за утврђивање годишњих потреба за општим стручним усваршавањем државних службеника и на основу тога урадила Извештај о процени потреба за стручним усaвршавањем државних службеника.

 


Опширније

 

 

corner corner