Актуелни интерни конкурс за положај

РЕПУБЛИЧКА АГЕНЦИЈА ЗА МИРНО РЕШАВАЊЕ РАДНИХ СПОРОВА
1. Заменик директора Републичке агенције за мирно решавање радних спорова

Актуелни интерни конкурс за положај

МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА
1. Помоћник директора Пореске управе

 

Информатор о раду:


Информатор се објављује у складу са чланом 39. Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја и Упутством за објављивање информатора о раду државног органа.

Овде можете преузети датотеку Формат документа је DOC:
Информатор о раду

Ажуриран: 14.новембар 2014. године

Календар обука

Данас нема обука

conrner corner
-->

 

Вести


Успешно реализован Програм за 2014. годину

19.01.2015.

Служба за управљање кадровима је успешно реализовала Програм општег стручног усавршавања државних службеника из органа државне управе и служби Владе за 2014. годину.

 

Детаљан Извештај о реализованим обукама (циљна група, предавачи, термини реализације, број учесника, број обука, оцена аспеката обуке, општа оцена обуке) можете погледати овде.


Опширније

Успешно реализован пилот Програм развоја каријере за младе стручњаке у области управљања људским ресурсима

12.01.2015.

У периоду од марта 2013. до децембра 2014. Служба за управљање кадровима је, уз подршку пројекта "Унапређење регрутације и развој каријере у државној управи" (ARCAD) финансираног од стране Европске уније, а у оквиру Програма општег стручног усавршавања државних службеника за 2013. и 2014. годину, успешно реализовала Програм развоја каријере за младе стручњаке у области управљања људским ресурсима.


Опширније

Eвaлуaциja обука зa 2014. гoдину

08.01.2015.

Служба за управљање кадровима у оквиру Програма општег стручног усавршавања државних службеника из органа државне управе и служби Владе за 2014. годину реализовала је 121 класичну обуку, једну интернет обуку и курсеве три језика. Програм је усвојен 24. јануара 2014. године на седници Владе. Документ можете преузети овде.


Опширније

Реализовани ЕЦДЛ интернет обука и тестирање

22.12.2014.

Служба за управљање кадровима уз подршку Министарства државне управе и локалне самоуправе и у сарадњи са ЕБЦ тест центром, реализовала је ЕЦДЛ интернет обуку и тестирање за 40 државних службеника запослених у органима државне управе и служби Владе.


Опширније

Успешно реализован други Програм обуке за законодавни процес за запослене на нормативним пословима

01.12.2014.

Програм је започет 23. септембра обуком Планирање, израда и примена прописа а завршен 27. новембра обуком Анализа ефеката прописа - пут до квалитетних прописа. Програм је захтевао ангажовање полазника у трајању од десет тренинг дана те су поред две наведене обуке програм чиниле и: Координација и сарадња у поступку примене прописа, Примена граматичких, стилских и правописних правила у изради прописа, Усклађивање националног законодавства за правним тековинама Европске уније и Процена ризика корупције у прописима као мехенизам за превенцију корупције.


Опширније

 

 

corner corner