Актуелни интерни конкурс за положај

РЕПУБЛИЧКИ СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА ЗАКОНОДАВСТВО
1. Помоћник директора – руководилац Сектора за привреду

 

Информатор о раду:


Информатор се објављује у складу са чланом 39. Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја и Упутством за објављивање информатора о раду државног органа.

Овде можете преузети датотеку Формат документа је DOC:
Информатор о раду

Ажуриран: 20.децембра 2013. године

Календар обука

Данас нема обука

conrner corner
-->

 

Вести


Започета сарадња Центра изврсности Министарства вањских и еуропских послова Републике Хрватске и Службе за управљање кадровима - Реализован семинар „Регионална политика ЕУ“

16.04.2014.

У оквиру сарадње са Центром изврсности Министарства вањских и еуропских послова РХ, Служба за управљање кадровима је, 14. априла 2014. године, организовала  семинар „Регионална политика Европске уније" за 37 државних службеника који раде на пословима у вези са европским интеграцијама.


Опширније

Програм обуке за руководиоце

10.04.2014.

Служба за управљање кадровима најављује реализацију Програма обуке за руководиоце који ће трајати од 29. априла до 5. јуна 2014. године.

 

Циљ Програма је пружање подршке руководиоцима у ефикаснијем и ефективнијем обављању послова руковођења, стицањем нових и надоградњом већ усвојених знања и вештина, првенствено у области организационог, стратешког али и интерперсоналног управљањa.

 


Опширније

Успешно реализован Програм запослених у области развоја људских ресурса

10.04.2014.

У периоду од 14. марта до 9. априла 2014. успешно је реализован Програм запослених у области развоја људских ресурса. Укупно тринаест полазника је добило Потврду о похађању Програма, на завршној активности која је одржана 9. априла 2014.


Програм је имао за циљ подршку личном и професионалном развоју полазника у области људских ресурса и реализован је кроз четири једнодневна семинара и путем консултација. Лични развој полазника, буђење потенцијала, освешћивање потреба, жеља и циљева полазника, подржано је путем индивидуалних коучинг разговора који се и даље одвијају.


Опширније

Стипендије за постдипломске студије на Корејском институту за развој (KDI)

07.04.2014.

Министарство спољних послова доставило је Служби за управљање кадровима допис са молбом да информише потенцијално заинтересоване кандидате о понуди Школе за јавну политику и менаџмент Корејског института за развој (KDI) за стипендирање постдипломских студија у области јавне и развојне политике.


Опширније

Посета званичника Амбасаде Сједињених Америчких Држава курсевима енглеског језика у Служби за управљање кадровима

27.03.2014.

Саветник за медије и културу, Ryan Rowlands и Вукица Станковић, помоћник за културне послове при Амбасади САД у Београду, посетили су Службу за управљање кадровима и присуствовали часовима енглеског језика за две групе полазника на нивоу Б1. Уважени гости су искористили прилику да поразговарају са полазницима курса и размене утиске о значају овакве иницијативе, као и о драгоценом утицају ових курсева за свакодневно обављање њихових послова. Обе стране су изразиле задовољство досадашњим током и напретком курсева енглеског језика, као и жељу да се ова сарадња Амбасаде САД, Службе за управљање кадровима и Филолошког факултета, настави и у наредном периоду.


Опширније

 

 

corner corner