Актуелни интерни конкурс за извршилачко радно место

МИНИСТАРСТВО ПРАВДЕ
Руководилац Групе

Актуелни интерни конкурс за извршилачко радно место

МИНИСТАРСТВО ПРАВДЕ - Управа за извршење кривичних санкција
Радно место за правне послове

 

Информатор о раду:


Информатор се објављује у складу са чланом 39. Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја и Упутством за објављивање информатора о раду државног органа.

Овде можете преузети датотеку Формат документа је DOC:
Информатор о раду

Ажуриран: 14.новембар 2014. године

Календар обука

Данас нема обука

conrner corner
-->

 

Вести


Ефекти стручног усавршавања у 2014. години

20.07.2015.

У периоду од 24. фебруара до 13. марта 2015. године спроведено је on-line истраживање о ефектима Програма општег стручног усавршавања државних службеника из органа државне управе и служби Владе за 2014. годину.


Опширније

Јавни позив за за избор лица за реализацију обука из програма општег стручног усавршавања државних службеника

25.06.2015.

У циљу континуираног унапређења реализације програма општег стручног усавршавања државних службеника из органа државне управе и служби Владе, Служба за управљање кадровима расписује јавни позив запосленима у државним органима и стручњацима из области значајних за рад државне управе, заинтересованим за реализацију обука из програма општег стручног усавршавања државних службеника да се пријаве за учешће у поступку избора лица за реализацију следећих обука из програма општег стручног усавршавања државних службеника. Рок за пријаву је 15 радних дана и истиче 16.07.2015. године.


Опширније

Курсеви обуке Индијског програма техничке и економске сарадње за запослене у државној управи Владе Републике Србије

03.06.2015.

Министарство иностраних послова Индије организује бројне специјализоване курсеве за запослене у државној управи Владе Републике Србије у различитим областима: ИТ, енглески језик, управљање, мала и средња предузећа, рурални развој, телекомуникације, обновљиви извори енергије, заштита човекове средине и др.


Опширније

Стипендије Хјуберт Хамфри програма за академску 2016/2017. годину

29.05.2015.

Амбасада Сједињених Америчких Држава у Београду је расписала конкурс за стипендије Хјуберт Хамфри програма за академску 2016/2017. годину за држављане Републике Србије.

 


Опширније

Представљена Уредба о стручном усавршавању државних службеника

21.05.2015.

 

Служба за управљање кадровима је 18. маја 2015. године организовала информативни семинар ради представљања Уредбе о стручном усавршавању државних службеника.


Опширније

 

 

corner corner